Obetavý výkon popradského útočníka: Po bolestivých nárazoch na mantinel sa nevzdal a strelil krásny gól

Najväčším prekvapením 18. kola slovenskej hokejovej Tipos extraligy bolo presvedčivé víťazstvo Popradu nad Novými Zámkami. K výsledku ...
  • Zdroj: TASR - František Iván

Najväčším prekvapením 18. kola slovenskej hokejovej Tipos extraligy bolo presvedčivé víťazstvo Popradu nad Novými Zámkami. K výsledku 5:1 prispel jedným gólom aj útočník Samuel Mlynarovič, ktorý sa týmto spôsobom pomstil tabuľkovému lídrovi za viaceré tvrdé nárazy na mantinel.

Na snímke vľavo brankár Anthony Peters (Poprad), uprostred Patrik Števuliak (Nové Zámky) v 18. kole hokejovej Tipos extraligy HK Poprad - HC MIKRON Nové Zámky.
Líder tabuľky padol pod Tatrami, Košice pokračujú vo víťaznom ťažení Zobraziť článok

Prvýkrát sa skúsený center ocitol na ľade po ataku Romana Faitha v 8. minúte. Hlavou nešťastne trafil roh plexiskla a už-už sa zdalo, že v tomto zápase to bolo jeho posledné striedanie. Po rýchlom vyšetrení ale našťastie mohol pokračovať a neprestával hýriť aktivitou.

V ďalšej hrozivo vyzerajúcej situácii sa Mlynarovič ocitol počas záverečného dejstva. Po odstrelení puku stratil rovnováhu a Tomáš Mikúš ho neumýselne pritlačil kolenom o mantinel. Opäť sa niekoľko sekúnd na ľade zvíjal v bolestiach, no ani to popradského rodáka nezastavilo.

Mlynaroviča hviezdna chvíľa prišla tri a pol minúty pred koncom duelu, keď si pred brankárom Kantorom našiel odrazenú strelu a ukážkovým blafákom zvýšil na 4:1. Niekdajší mládežnícky reprezentant sa tak Novým Zámkom pomstil tým najlepším možným spôsobom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk