Manchester United začal konať! Ďalší náznak blížiaceho sa konca Cristiana Ronalda?

Manchester United v tom má jasno. Po kontroverznom rozhovore Cristiana Ronalda (37) s Piersom Morganom začalo vedenie veľkoklubu konať. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Manchester United v tom má jasno. Po kontroverznom rozhovore Cristiana Ronalda (37) s Piersom Morganom začalo vedenie veľkoklubu konať. Z fasády slávneho štadióna Old Trafford zmizla obrovská podobizeň portugalskej hviezdy.

Na snímke portugalský futbalista Cristiano Ronaldo počas tréningu portugalskej futbalovej reprezentácie v Oeirase neďaleko portugalskej metropoly Lisabon.
TOTO rozhodne nečakal! Ronaldovi pri vítaní v portugalskej šatni zamrzol úsmev na tvári Zobraziť článok

Video, na ktorom dvaja robotníci na vysokozdvižnom vozíku strhávajú z futbalového svätostánku podobizeň Cristiana Ronalda, sa internetom šíri veľmi rýchlo. Vedľa Portugalca pózujú na transparente ďašie dve ikony klubu - Sir Alex Ferguson a David Beckham.

Podľa britských médii sa jedná o reakciu klubu na útočný rozhovor, v ktorom nespokojný Ronaldo skritizoval takmer každého. Neopomenul ani majiteľov či trénera Erika ten Haga.

Klub síce oficiálne neprezradil, aký postoj zaujme voči celej situácii, no je vysoko pravdepodobné, že jeden z najlepších futbalistov všetkých čias si už na seba dres „červených diablov" nikdy neoblečie. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk