Slafkovského mama pobláznila Montreal: Po TOMTO jej celé mesto leží pri nohách!

Napokon to vyšlo! Mama Juraja Slafkovského Gabriela si vychutnala na štadióne Bell Center návrat svojho syna do akcie. Dokonca pobláznila ...
  • Zdroj: TASR/AP

Napokon to vyšlo! Mama Juraja Slafkovského Gabriela si vychutnala na štadióne Bell Center návrat svojho syna do akcie. Dokonca pobláznila Montreal a hokejové mesto jej po tomto doslova leží pri nohách!

Rodičia Juraja Slafkovského (18) pricestovali minulý týždeň do Montrealu, aby videli svojho syna v akcii. Lenže ten po zákroku na Matta Luffa z Detroitu dostal od disciplinárnej komisie NHL dvojzápasový trest. Preto cez víkend nehral a otec Juraj musel odcestovať naspäť domov, aby videl syna v akcii.

Útočník New Jersey Tomáš Tatar v šanci pred brankárom Montrealu Jakeom Allenom.
Diabli z New Jersey vyhrali desiaty duel za sebou: Tatarovi neuznali gól Zobraziť článok

Mama Gabriela si však predĺžila výlet v zámorí a podarilo sa jej vidieť návrat syna Juraja v stretnutí proti New Jersey. Ten patril so štyrmi streleckými pokusmi k najaktívnejším hráčom v zápase, ale svoj štvrtý gól nepridal. Jeho mama bola hviezdou publika a fanúšikov Canadiens si získala tým, že na zápas prišla v špeciálnom belasom drese Montrealu, v ktorom hrali proti Devils.

Fanúšikovia Montrealu sú veľmi prísni a oddaní hokeju, preto podobné veci dokážu náležite oceniť. Jurajova mama si určite získala ich srdcia. Oficiálny klubový účet na sociálnej sieti twitter zverejnil fotografiu Slafkovského mamy a kamarátov s veľkou slovenskou zástavou.

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});