Legenda NHL zverejnila pikantné spomienky: Jágr bol kráľ hazardu, spoluhráčovi dohodol orálny sex

Bývalý kanadský hokejista Matthew Barnaby (49) vydal novú knihu, ktorá prináša z kabíny Pittsburgu pikantné informácie. Nešetril v nej ...
  • Zdroj: TASR/AP

Bývalý kanadský hokejista Matthew Barnaby (49) vydal novú knihu, ktorá prináša z kabíny Pittsburgu pikantné informácie. Nešetril v nej ani priateľa legendárneho českého hokejistu Jaromíra Jágra.

Hokejisti sa stretli prvýkrát v kabíne Pittsburghu v lete 1998. „Jagse som zbožňoval! Bol to neuveriteľný chlapík, ktorý jednoducho miloval hokej a život,“ píše hokejista Barnby vo svojej najnovšej knihe.

Napriek vynikajúcemu vzťahu nebude Jágr nadšený, čo si o sebe prečíta. Barnaby spomína, ako sa hokejistom Pittsburgu totálne zvrhlo turné v Japonsku. Každý deň párty a striptérky počas večere. Jágr mal dokonca zariadiť náhradnému brankárovi orálny sex od fanúšičky priamo v kabíne. „Jáger veľmi nepil, ale aj tak sme chodili von. A miloval hazard. Keď na to prišlo, veľmi sa nekontroloval. Hral blackjack a vsádzal na americký futbal. Stavil na čokoľvek, čo išlo. Bol jeden z najväčších gamblerov, čo som kedy v živote videl,“ uviedol Barnby.

Práve na americký futbal tipoval bitkár spolu s Jágrom. „Všetci sme vtedy mali svojho bookmakera. V utorok sme si vybrali výhry, alebo zaplatili dlhy zo stávok, tak to jednoducho fungovalo,“ píše Barnaby. V kabíne Pittsburghu sa za Jágrovej účasti vraj hral aj poker, jedna hra pokojne aj o 40-tisíc dolárov. „Ale čo sa hokeja týka, nenašli by ste lepšieho spoluhráča ako Jagsa. Po tréningoch som často chodil k nemu domov, jeho mama nám pripravovala české jedlo,“ napísal Kanaďan.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});