Rybáriková oznámila radostnú novinu: Porodila a ukázala prvé foto synčeka!

Pred dvoma rokmi ukončila kariéru. Teraz cez sociálnu sieť oznámila svetu radostnú novinu. Bývalá slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková ...
  • Zdroj: instagram/magdalena_rybarikova

Pred dvoma rokmi ukončila kariéru. Teraz cez sociálnu sieť oznámila svetu radostnú novinu. Bývalá slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková (34) sa stala matkou.

FOTOGALÉRIA: Magdaléna Rybáriková

"S veľkou radosťou vám oznamujeme, že sa k nám dnes pridal náš milovaný syn Lucas," napísala rodáčka z Piešťan na Instagram a pridala aj prvé foto synčeka.

O svojom tehotenstve prezradila Rybáriková netradičným spôsobom. Po golfovom odpale sa chytila s úsmevom za bruško a naznačila tak, že je tehotná. „Začína sa dobrodružstvo. Už sa nevieme dočkať,“ napísala v lete v príspevku na Instagrame.

Rybárikovej najväčším úspechom kariéry ostane účasť v semifinále Wimbledonu 2017, keď na ceste medzi najlepšie kvarteto vyradila Češku Karolínu Plíškovú či Američanku CoCo Vandewegheovú. Zastavila ju až Španielka Garbine Muguruzová-Blancová.

Slovenská tenistka vyhrala na okruhu WTA štyri turnaje (Birmingham 2009, Memphis 2011, Washington 2012 a 2013), na okruhu ITF pridala ďalších deväť titulov.

Najvyššie vo svetovom rebríčku bola v marci 2018, keď jej patrila sedemnásta pozícia.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});