Hádzanárky odštartujú kvalifikáciu v tomto zložení: Zmena na poslednú chvíľu!

Erika Rajnohová vypadla z kádra hádzanárok Slovenska pred prípravnými duelmi s Čiernou Horou a dvojzápasom prvej fázy kvalifikácie MS ...
  • Zdroj: TASR/Roman Hanc

Erika Rajnohová vypadla z kádra hádzanárok Slovenska pred prípravnými duelmi s Čiernou Horou a dvojzápasom prvej fázy kvalifikácie MS 2023 proti Lotyšsku.

Dôvodom sú problémy s rukou u spojky Dunajskej Stredy, v nominácii ju nahradila Diana Mária Vargová z HK Slovan Duslo Šaľa. Informoval o tom portál slovakhandball.sk.

Slovenky nastúpia v príprave proti Čiernej Hore tento týždeň v piatok a sobotu na palubovke súpera zhodne o 18.00 h, duely sa budú hrať sa zatvorenými dverami.

Do Čiernej Hory pocestuje celý 18-členný káder. V stredu 2. novembra privítajú v Šali v prvom stretnutí kvalifikácie Lotyšky o 19.00 h, odveta ich čaká v nedeľu 6. novembra v meste Valmiera (14.10 h).

Aktualizovaná nominácia ženskej reprezentácie SR
Brankárky:
Viktória Oguntoyová (Dunaújvárosi Kohász KA/Maď.), Soňa Furgaláková, Viktória Voržáčková (obe HK Slovan Duslo Šaľa)

Pivotky: Viktória Györiová (Szombathelyi KKA/Maď.), Nikoleta Trúnková (Kisvárdai KC/Maď.), Kristína Pastorková (HC DAC Dunajská Streda)

Krídelníčky: Bibiana Štefaniková (MŠK Iuventa Michalovce), Réka Bíziková, Monika Pénzesová (obe HC DAC Dunajská Streda), Lenka Ratvajská (HK Slovan Duslo Šaľa)

Spojky: Karin Bujnochová (MKS Zaglebie Lubin/Poľ.), Vladimíra Bajčiová (Jomi PDO Salerno ASD/Tal.), Adriána Holejová (OGC Nice Côte d’Azur Handball/Fr.), Veronika Habánková (Kisvárdai KC/Maď.), Barbora Lanczová (Mosonmagyaróvári KC SE/Maď.), Natália Némethová (HC DAC Dunajská Streda), Olívia Ščípová, Diana Mária Vargová (obe HK Slovan Duslo Šaľa)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});