Vtipné video z kabíny Montrealu: Slafkovský robí spoluhráčom problémy!

Dočká sa prvého bodového zápisu v NHL? Slovenský hokejista Juraj Slafkovský (18) bude mať na to príležitosť už dnes v noci.
  • Zdroj: SITA/AP

Dočká sa prvého bodového zápisu v NHL? Slovenský hokejista Juraj Slafkovský (18) bude mať na to príležitosť už dnes v noci.

Jeho Montreal Canadiens privíta v noci na piatok nášho času (1.00 h) Arizonu. Draftová jednotka v štyroch doterajších zápasoch sezóny nezískala ani bod, priemerne odohral 10:41 minúty, najmenej zo všetkých hráčov tímu.

Juraj Slafkovský v drese Montrealu Canadiens.
Slafkovského čaká ďalšia zmena: Sťahuje sa! Zobraziť článok

Košický rodák trénoval spolu s Mikeom Hoffmanom a Jakeom Evansom, mal by teda opäť nastúpiť vo štvrtom útoku. Pomôcť by Jurajovi malo aj sťahovanie, ktoré nariadilo vedenie organizácie Montrealu nováčikom tímu.

"Trochu pohybu pre mladíkov Canadiens. Doslova. Xhekaj a Harris idú z Brassardu spoločne do centra mesta. A 18-ročný Juraj Slafkovský sa sťahuje k náhradnej rodine," píše na twitteri zámorský novinár Eric Engels zo Sportsnet.

Na snímke Juraj Slafkovský.
Udrží sa Slafkovský v Montreale? Musím veci riešiť pokojnejšie, odkázal Juraj Zobraziť článok

Problém s menom

Niektorí spoluhráči Juraja Slafkovského majú stále problém s výslovnosťou mena košického rodáka. Montreal zavesil na sociálnu sieť vtipné video, ktoré tento fakt potvrdzuje.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});