Bagárová posiela svojmu ex Muradovovi jasný odkaz: Žiadne ďalšie šance, už mi viac nevolaj!

Česká speváčka Monika Bagárová (28) si v novej pesničke doslova otvorila srdce a poslala svojmu bývalému priateľovi Makhmudovi Muradovovi ...
  • Zdroj: Instagram/monikabagarova

Česká speváčka Monika Bagárová (28) si v novej pesničke doslova otvorila srdce a poslala svojmu bývalému priateľovi Makhmudovi Muradovovi (32), s ktorým má dcéru Rumiu, veľavravný odkaz.

Česká speváčka Monika Bagárová (28) dala prostredníctvom svojho instagramu malú ochutnávku svojej novej pesničky a v nej sa evidentne vracia k rozchodu s bojovníkom MMA Makhmudom Muradovom (32), s ktorým má spoločnú dcérku Rumiu. „Žiadne ďalšie šance, už mi prosím ťa nevolaj. Beriem si veci, kľúče nechávam na stole. Šťastie a radosť teraz už nevymením za bolesť," spieva Bagárová v novej piesni. „Nie, nie je to láska, keď vo tvojom svete nie je dosť vzácna," pokračuje speváčka.

Karlos Vémola s rodinou.
Karlos Vémola o alkohole: Keď sme von, Lela chce, aby som pil! TAKTO sa potom správam Zobraziť článok

Muradov sa pripravuje na svoj ďalší zápas v prestížnej organizácii UFC. Nastúpi proti Brazílčanovi Caiovi Borralhovi. Pôjde o jeho návrat do súťažného kolotoča po viac ako ročnej odmlke spôsobenej zraneniami a problémami s vízami.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});