Hrôzostrašný pád v MotoGP! Jazdca v ohromných bolestiach museli odniesť na nosidlách

V MotoGP sa sa po letnej pauze diali veci. V poslednom sobotnom tréningu v anglickom Silverstone nepríjemne spadol jeden z favoritov ...
  • Zdroj: Twitter @MotoGP

V MotoGP sa sa po letnej pauze diali veci. V poslednom sobotnom tréningu v anglickom Silverstone nepríjemne spadol jeden z favoritov na zisk majstrovského titulu Aleix Espargaró (33). V jednej zo zákrut jazdec dostal highsidera, po ktorom skončil na trati. Španielsky pretekár sa zvíjal od bolesti a nevyzeralo to s ním veľmi dobre. Nakoniec opustil okruh na nosidlách.

Aktuálne druhý muž bodovania majstrovstiev sveta motocyklov Aleix Espargaró prežil v sobotu nesmierne krušné chvíle. Počas štvrtého tréningu dostal na trati v Silverstone nepríjemný highsider a ocitol sa s bolestivým výrazom na zemi. 

Chvíľu na trati len ležal, čo bolo v ten moment veľmi nebezpečné. Nakoniec bol odnesený na nosidlách a v boxoch ho museli podopierať dvaja muži. Po zdravotnej prehliadke však dostal od doktorov zelenú, preto sa už o pár minút neskôr objavil v druhej kvalifikácii a do nedeľných pretekov nakoniec odštatuje z pekného šiesteho miesta.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by MotoGP™ (@motogp)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk