Fantastický Lajoš Klein s najväčším skalpom kariéry! Favorizovaného súpera si vychutnal

Slovenský MMA bojovník Ľudovít Klein vstupoval do svojho ďalšieho zápasu prestížnej organizácie UFC v role obrovského outsidera. Na konci ...
  • Zdroj: Getty Images

Slovenský MMA bojovník Ľudovít Klein vstupoval do svojho ďalšieho zápasu prestížnej organizácie UFC v role obrovského outsidera. Na konci duelu však vystrelila hore pravé jeho ruka.

Proti rodákovi z Nových Zámkov sa do klietky postavil Mason Jones. Fanúšikov v Londýne, kde sa galavečer konal, čakal atraktívny súboj dvoch postojárov. Aktívnejšie doň vstúpil Walesan, ale Lajoš si postupne začínal veriť a sebavedomie potvrdil aj famóznym kopom zo vzduchu.  

 

 

Jiří Procházka sa stal prvým českým šampiónom v histórii UFC
Hviezda UFC prekvapila fanúšikov: Procházka prišiel o svoju pýchu Zobraziť článok

Favorizovaný Jones čoraz viac strácal, naopak Klein sa dostával do duelu. Súpera famózne triafal z ústupu a pripravené mal aj naozaj tvrdé kombinácie, ktorými svojho soka skoro vypol. Nádejnému zápasníkovi UFC chutil zápas menej a menej.

 

Keď sa v treťom kole dopustil waleský bojovník zbytočnej chyby, Klein ho dostal pod seba a zápas si už ustrážil. Bodoví rozhodcovia sa jednohlasne zhodli na víťazstve Slováka. Lajoš si pripísal tretiu výhru v najprestížnejšej organizácii sveta a zároveň doposiaľ najväčší kariérny skalp. Sklamaný Mason Jones opustil klietku ešte skôr, než zaznel finálny výrok rozhodcov.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk