Lucie Vondráčková si narazila zajačika: Randí s vychádzajúcou hviezdou MMA!

Delí ich 18 rokov! Česká speváčka Lucie Vondráčková (42) si narazila mladého zajačika. Život si užíva plnými dúškami po boku vychádzajúcej ...
  • Zdroj: instagram @zdenek.polivka

Delí ich 18 rokov! Česká speváčka Lucie Vondráčková (42) si narazila mladého zajačika. Život si užíva plnými dúškami po boku vychádzajúcej hviezdy MMA Zděňka Polívku (24).

Hviezdna česká speváčka Lucie Vondráčková (42) zažila náročné obdobie po rozvode s hokejistom Tomášom Plekancom. Ich vzťah stroskotal pred troma rokmi. No zdá sa, že Vondráčková je znova naplno šťastná a opäť zamilovaná!

Na čele novej organizácie bude stáť Attila Végh!
Fabriq MMA odkrýva ďalšie karty: Na čele novej organizácie bude stáť Attila Végh! Zobraziť článok

„Užívam si stav zamilovanosti. Je to najkrajšie obdobie. Sme tak nejak všetci spokojní a šťastní," priznala Vondráčková pre český Blesk. „Ja sa červenám, keď o tom hovorím, už dosť," dodala slávna speváčka, ktorá zažíva povestné motýliky v bruchu.

A kto je jej novým vyvoleným? Vychádzajúca česká hviezda MMA Zdeněk Polívka (24)! Borec s prezývkou "GameOver" je o 18 rokov mladší, ako jeho partnerka, no vôbec im to neprekáža a výborne si spolu rozumejú.

 

Zdeněk Polívka je aktuálnou štvorkou rebríčka strednej váhy (do 84 kilogramov) v organizácii OKTAGON MMA. Najbližšie má pred sebou zápas proti trojke poradia Samuelovi "Pirátovi" Krištofičovi. Spoľahnúť sa bude môcť na podporu svojej novej lásky Lucky Vondráčkovej.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk