Tomáš Možný s veľkými plánmi v MMA: Túži byť šampiónom v dvoch disciplínach

Slovenský obor Tomáš Možný si v Košiciach odbije jeden z kľúčových súbojov v jeho kariére. Tentokrát však nie v kickboxe, ale v zmiešaných ...
  • Zdroj: RFA

Slovenský obor Tomáš Možný si v Košiciach odbije jeden z kľúčových súbojov v jeho kariére. Tentokrát však nie v kickboxe, ale v zmiešaných bojových umeniach.

Tak ako to v živote športovca býva zvykom, ponuky na zápasy prichádzajú zo sekundy na sekundu. Pár dní pred zápasom pod pravidlami REAL FIGHT však prišla Tomášovi Možnému šanca na druhý zápas v MMA. Tej sa chopil a už teraz má víziu, ako by sa po prípadnej výhre mohla uberať jeho ďalšia cesta.

Na RFA 4 ho v hlavnom zápase večera preverí poľský bojovník Kamil Minda. Ten patrí v ťažkej váhe k špičke na poľskej scéne. Rodákovi z Košíc to však neprekáža, a po jeho porážke by rád zabojoval o titul šampióna. Ako potencionálny súper je Štefan Vojčák, ktorého sa viackrát pýtali, či si s Tomášom vie predstaviť zápas. Teraz sú k tomu teda obaja bližšie než si mysleli. O všetkom však rozhodne sobotný hlavný zápas večera.

 

K tomuto opasku by zároveň rád pridal aj ten pod pravidlami Real Fight. Byť tak šampión dvoch disciplín v jednej organizácii je určite viac než zaujímavé, no cesta k tomu rozhodne nebude ľahká. Prvý krok je na pláne už túto sobotu na RFA 4.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});