Na tréningu šampiónov bolo poriadne horúco! Hviezda NBA neudržala nervy na uzde a fyzicky napadla spoluhráča

Basketbal je považovaný za šport, pri ktorom sú šarvátky či potýčky len zriedkavým javom. Počas prípravy na ďalšiu sezónu NBA preto všetkých ...
  • Zdroj: getty images

Basketbal je považovaný za šport, pri ktorom sú šarvátky či potýčky len zriedkavým javom. Počas prípravy na ďalšiu sezónu NBA preto všetkých fanúšikov zaskočila správa o fyzickom útoku, ktorý sa odohral na tréningu úradujúcich šampiónov Golden State Warriors.

Konflikt vznikol medzi hviezdnym univerzálom Draymondom Greenom (32) a talentovaným Jordanom Poolom (23). Najskôr všetko prebiehalo v pokojnej rovine, keď si navzájom vymieňali len uštipačné slovné odkazy. To, čo však nasledovalo, nečakal zrejme nik. Skúsenejšiemu z dvojice praskli nervy, pribehol k spoluhráčovi a z talóna vytiahol tvrdý pravý hák, za ktorý by sa nehanbil ani Mike Tyson v najlepších rokoch. Mladé krídlo sa okamžite porúčalo k zemi a k miestu incidentu pribehli zvyšní spoluhráči i realizačný tím.

Tréner Bostonu Celtics Ime Udoka.
Tréner Bostonu Celtics čelí vážnemu problému: Čaká ho jeden z najprísnejších trestov v histórii NBA? Zobraziť článok

 

Síce z videozáberov nedokážeme vyčítať, čo Poole povedal Greenovi, no tak či onak, takéto hrubé fyzické napadnutie nemá s basketbalom nič spoločné. Momentálne nie je jasné, ako klub potrestá robustného pivota. Je ale isté, že týmto konfliktom si rozhodne nevylepšil vyjednávaciu pozíciu v boji o nový lukratívny kontrakt.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});