Zaujímavá bitka v hokejovej extralige: Do seba sa pustili bývalí spoluhráči!

Kedysi spoločne ťahali za jeden povraz, teraz si vyriešili účty ručne-stručne. Duel 5. kola hokejovej Tipos Extraligy medzi Popradom ...
  • Zdroj: Tipos Extraliga

Kedysi spoločne ťahali za jeden povraz, teraz si vyriešili účty ručne-stručne. Duel 5. kola hokejovej Tipos Extraligy medzi Popradom a Trenčínom priniesol bitku dvojice statných obrancov.

K menšiemu incidentu prišlo v závere prostredného dejstva. Mlynarovič vyhral buly na modrú čiaru, odkiaľ si Tomáš Bokroš nakorčuľoval na pravý kruh a zakončil. Následne sa rozhodol dostúpiť brankára Trenčína, aby mu znemožnil rozohrávku. Vrazil pritom do legionára „vojakov" Petra Ulrycha, čo sa českému obrancovi zjavne nepáčilo.

Ťažké váhy sa do seba okamžite pustili a uštedrili si niekoľko nepríjemných rán. Obranca Popradu po chvíli stratil stabilitu, čo Ulrych využil a zápasníckym chvatom poslal svojho soka k ľadu. Obaja kohúti pritom ešte v prechádzajúcej sezóne obliekali dres svojich piatkových konkurentov. 

Malou zaujímavosťou pästnej výmeny je takisto fakt, že v súťažnom ročníku 2017/18 boli Petr Ulrych a Tomáš Bokroš nakrátko spoluhráčmi v HKM Zvolen. Žeby zvolili takéto riešenie starých sporov? 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk