Senzačnému prestupu zabránil neočakávaný problém: Neuveríte, s kým rokoval hviezdny Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37) bol počas letného prestupového obdobia spájaný s mnohými klubmi. Spomedzi viacerých lukratívnych ponúk vyčnievala ...
  • Zdroj: TASR/AP

Cristiano Ronaldo (37) bol počas letného prestupového obdobia spájaný s mnohými klubmi. Spomedzi viacerých lukratívnych ponúk vyčnievala najmä tá zo saudskoarabského Al-Hilal. Prezident spomínaného tímu teraz prezradil, že medzi stranami prebehali viaceré rokovania, avšak zavŕšeniu senzačného obchodu zabránil jeden neočakávaný problém.

„Áno, rokovali sme s Ronaldom. Problémom neboli peniaze ani princíp dohody. Al-Hilal je schopný prilákať hviezdy svetového futbalu," prezradil pre YouTube kanál Thamanya prezident klubu Fahad ben Nafel, ktorý skúsenému útočníkovi ponúkal 210 miliónov libier na dve sezóny, čím by sa z neho v prepočte na týždňový plat stal najlepšie platený futbalista na planéte.

Cristiano Ronaldo v drese Manchesteru United.
Ronaldo čelí obvineniu z nevhodného a násilného správania: Čo mu hrozí? Zobraziť článok

​Napriek tejto astronomickej sume ale nakoniec k prestupu nedošlo. Dôvodom boli problémy klubu so Športovým arbitrážnym súdom, ktorý saudskoarabskému tímu zakázal registrovať hráčov a udelil mu pokutu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk