Pozrite sa do kuchyne nášho tímu: Takto vyzerá slovenská kabína

Priestranná, vyzdobená a tip-top pripravená. Organizátori šampionátu v Ostrave poskytli našim fanúšikom unikátne zábery priamo s kuchyne ...
  • Zdroj: instagram.com/iihfwm2024

Priestranná, vyzdobená a tip-top pripravená. Organizátori šampionátu v Ostrave poskytli našim fanúšikom unikátne zábery priamo s kuchyne tímu Craiga Ramsayho. Nafotili niekoľko záberov z kabíny, kde sa na tréningy a najmä samotné zápasy budú pripravovať hráči okolo kapitána Tomáša Tatara.

FOTOGALÉRIA: kabína hokej MS

Slováci pricestovali pred dnešným duelom s Nemeckom do dejiska turnaja – moravskej Ostravy už v stredu a svoje zázemie našli v hoteli iba pár metrov od samotnej arény. V nej si hráči hneď po príchode pochvaľovali samotný ľad. reagoval útočník Pavol Regenda.

Náš tím má k dispozícii aj vcelku priestrannú kabína, kde ja na vstupných dverách napísaný názov Slovakia. Každý hráč ma v šatni svoje meno so svojou menovkou a na svojom pľaci ma po príchode na tréningy či samotné súboje všetko tip-top nachystané od oblečenia či občerstvenia.

Juraj Slafkovský a vpravo tréner Craig Ramsay počas tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie.
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení Zobraziť článok

O všetko sa starajú kustódi, ktorí chodia do haly v predstihu, aby zverencom Ramsayho nič nechýbalo. „Sme tu aj tri hodiny pred zápasmi či tréningami, aby sme všetko nachystali, keď prídu chlapci do kabíny,“ vyjadril sa pre náš denník kustód Marek Jenčík.

Kustódi repre viezli na MS tonový náklad.
Preboha, kustódi repre viezli na MS tonový náklad: Čo všetko mali v dodávke? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk