Slováci už otestovali halu v Ostrave: Takto by mali nastúpiť proti Nemcom!

Úsmev na tvárach a obrovské odhodlanie! Hokejisti Slovenska v stredu popoludní dorazili do dejiska svetového šampionátu v Ostrave a dnes ...
  • Zdroj: Norbert Skaličan

Úsmev na tvárach a obrovské odhodlanie! Hokejisti Slovenska v stredu popoludní dorazili do dejiska svetového šampionátu v Ostrave a dnes o 9-tej hodine ráno absolvovali prvý tréning. Hráči si pochvaľovali kvalitu ľadu a už sa tešia na zajtrajší úvodný duel turnaja o 16.20 h proti Nemecku.

FOTOGALÉRIA: Prvý tréning

Pred zrakmi desiatky zvedavých novinárov začali ráno o 9-tej hodine postupne prichádzať do hlavne Ostravar arény slovenskí hokejisti. Kouč Craig Ramsay mal k dispozícii takmer kompletný káder, chýbal stále iba útočník Arizony Miloš Kelemen.

„Miloš ráno doletel zo zámoria a na obed bude trénovať v Bratislave. Potom sa k nám pripojí. Cíti sa dobre. To či nastúpi už proti Nemecku teraz neviem povedať,“ reagoval asistent trénera Peter Frühauf.

Slováci strávili na ľade takmer hodiny a z ich tréningu sršala veľká energia a nedočkavosť prvého súboja. „Už sa tešíme na štart turnaja. Príprava bola dlhá, už nech to vypukne,“ reagoval obranca Mário Grman.

Na snímke slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský.
Slafkovský je pripravený ťahať reprezentáciu na MS! Čo na to osobnosti? Zobraziť článok

Chalani si pochvaľovali aj kvalitu ľadu. „Ľad bol výborný, cítil som sa na tréningu veľmi dobre. Už sa tešíme na prvý zápas. Máme Nemcov, ktorí sú každým rokom lepší, vlani získali striebro, ale keď budeme hrať svoju, tak verím, že to zvládneme,“ vyjadril sa Pavol Regenda.

Juraj Slafkovský a vpravo tréner Craig Ramsay počas tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie.
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení Zobraziť článok

 

Takto trénovali

Brankári

Škorvánek (Hlavaj)

Obrana

Fehérváry - Nemec

Ivan - Čerešňák

Koch - Grman

Gajdoš - Golian

Útoky

Cehlárik - Hrivík - Slafkovský

Tatar - Cingel - Hudáček

Faško Rudáš - Pospíšil - Regenda

Daňo - Čacho - Kudrna

Sukeľ

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});