Slovan vybojoval rekordný štrnásty titul: Weiss schladil oslavy slovami o konci!

Oslavy, aké Tehelné pole už dávno nezažilo! ŠK Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. ...
  • Zdroj: TASR

Oslavy, aké Tehelné pole už dávno nezažilo! ŠK Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Šiestu majstrovskú trofej za sebou v Niké lige si belasí zaistili v sobotu bezgólovou remízou na domácom ihrisku s DAC Dunajská Streda v 5. kole nadstavbovej skupiny o titul.

FOTOGALÉRIA: Majstrovské oslavy Slovana

Bezprostredne po záverečnom hvizde sa priamo na ihrisku strhlo hotové šialenstvo. Fanúšikov však následne schladil Vladimír Weiss ml. (34), ktorý začal otvorene rozprávať o konci kariéry.

Futbalisti Slovana nenašli v súboji o titul v najvyššej súťaži premožiteľa už šiesty rok za sebou. Ten čerstvý získali belasí v predstihu už po 5. kole nadstavbovej časti, zabezpečila im ho bezgólová remíza na Tehelnom poli s Dunajskou Stredou.

Majstrovský pohár dvíhal kapitán Slovana Vladimír Weiss ml. po sezóne, v ktorej vinou zranení nastúpil v Niké lige len v deviatich zápasoch. Popri bujarých oslavách sa preto rozhovoril aj o konci aktívnej kariéry. „Mal som zranenie achilovky, čo je citlivé miesto, a veľmi ťažko som sa z toho dostával. Dnes som sa cítil asi najlepšie za poslednú dobu,“ priznal Weiss otvorene.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});