Náhle zomrel slovenský hokejbalista († 27): Smúti aj hokejová Nitra!

Dojemný odkaz poslala aj hokejová Nitra! Zomrel mladý hokejbalista Miroslav Janega. Prehral boj s rakovinou. Mal len 27 rokov.

Dojemný odkaz poslala aj hokejová Nitra! Zomrel mladý hokejbalista Miroslav Janega. Prehral boj s rakovinou. Mal len 27 rokov.

Fotogaléria

Ahojte priatelia, dlho som sa nevyjadroval ohľadom môjho zdravotného stavu, avšak radšej by som sem postoval pozitívne príspevky. Môj stav sa zhoršuje aj napriek všetkej snahe lekárov a ľudí, ktorí mi pomáhajú už skoro rok a pol bojovať s mojou chorobou...,“ napísal v poslednom príspevku. Žiaľ, koncom minulého týždňa vydýchol naposledy. 

„Kamarát, spoluhráč, takto si ťa všetci budeme pamätať….dávaj tam na nás z hora pozor, veľmi moc skoro si odišiel, budeš nám chýbať, odpočívaj v pokoji,“ napísal v komentári jeho kamarát.  

S vášnivým športovcom a hokejbalistom sa rozlúčil aj hokejový klub HK Nitra. Vyjadril úprimnú sústrasť najbližším. „Vo veku 27 rokov zomrel v piatok 5. apríla po statočnom boji s raritným ochorením fanúšik HK Nitra – Miroslav Janega. Aktívny športovec, milovník turistiky, no predovšetkým hokeja, do poslednej sekundy veril, že nad zákernou rakovinou zvíťazí. V mene nášho klubu vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, priateľom a známym. Česť jeho pamiatke,“ uviedol klub na sociálnej sieti.

Juraj Slafkovský (20) dal svoj premiérový hetrik v NHL.
Slafkovský strelil hetrik, zožal ovácie a potom prekvapil: Nie som úplne v poriadku! Zobraziť článok

Martin Pospíšil zaujal rýchlo adaptáciou v NHL a korčuľovaním.
Útočník Calgary Pospíšil prehovoril: Príde na MS do Čiech aj bez brata? Zobraziť článok

Zľava hore tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsey a jeho asistent Ján Pardavý s hráčmi na prvom tréningu.
Švajčiari v Humennom aj s legendou, Frühauf: Príde silný tím! Takto vyzerá nominácia Slovenska Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});