Kapitánka hádzanárok Réka Bíziková o postupe na ME: Miesto osláv sme museli ísť preč!

V posledný hrací deň kvalifikácie uhrali slovenské hádzanárky po veľkej dráme remízu 25:25 proti Ukrajine, ktorá ich nakoniec posunula ...
  • Zdroj: TASR

V posledný hrací deň kvalifikácie uhrali slovenské hádzanárky po veľkej dráme remízu 25:25 proti Ukrajine, ktorá ich nakoniec posunula na európsky šampionát. Na ten sa tak pozrú tretíkrát v histórii a po 10-ročnom čakaní. Za ten čas sa tím obmenil, no ešte sú v ňom dve pamätníčky - spojka Simona Szarková (32) a krídelníčka Réka Bíziková (32). S druhou menovanou kapitánkou tímu sme sa porozprávali.

Karlos Vémola a Lela na dovolenke.
Pikantné priznanie prsatej manželky Karlosa Vémolu: TOTO s mojím telom robí sex! Zobraziť článok

Roztočia to

Tiež prezradila, že kým pred 10 rokmi mohli po postupe na ME prebiehať bujaré oslavy, keďže hráčky už mali po sezóne, teraz sa museli ponáhľať späť do klubov. „Je to úplne iné, lebo vtedy bol priestor na oslavy. Teraz sme si len chvíľu posedeli v šatni. Rozhodli sme sa teda, že po sezóne všetky spolu niekam vyrazíme osláviť to,“ uviedla Réka.

Hráčka Dunajskej Stredy patrí medzi najskúsenejšie v kádri, pričom ešte nevie povedať, v akom zložení pôjde družstvo na samotný šampionát, ktorý sa uskutoční na prelome novembra a decembra v Rakúsku, Maďarsku a vo Švajčiarsku. „Tím sa omladil, pričom niektoré skúsené hráčky v ňom teraz nie sú. Uvidíme, možno sa niektoré z nich vrátia,“ dodala.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});