Kto toto čakal? Benzema opäť v drese Francúzska?!

Fakt to nie je žiaden predčasný prvý apríl! Víťaz Zlatej lopty Karim Benzema (36) nevylučuje návrat do národného tímu.

Fakt to nie je žiaden predčasný prvý apríl! Víťaz Zlatej lopty Karim Benzema (36) nevylučuje návrat do národného tímu.

Fotogaléria

Jedným dychom treba dodať, že nejde by nšlo o seniorskú reprezentáciu, ale o účasť tímu na olympiáde, ktorej hostiteľom bude toto leto práve Francúzsko.

Ako je známe, v každom olympijskom tímu môžu byť traja „starší“ futbalisti. A tak kouč olympijského výberu Galského kohúta Thierry Henry, ktorý vedie mužstvo do 21 rokov, chcel pozvať do Paríža Kyliana Mbappého, Antoina Griezmanna a Oliviera Girouda.

Už dnes je jasné, že na prvých dvoch menovaných môže zabudnúť. Kluby Mbappého (Real Madrid) a Griezmanna (Atlético Madrid) už avizovali, že nebudú súhlasiť s ich štart na OH. A tak do Henryho hľadáčika dostal Karim Benzema.

Čo je tom pravdy, sa skúseného útočníka klubu al-Ittihad spýtal denník L'Équipe. „Samozrejme je to možné. Prečo nie? To by bolo skvelé,“ odkázal stručne Benzema, ktorý už vo francúzskej reprezentácii skončil – naposledy sa v drese Francúzska objavil v roku 2022, za čo podľa viacerých miestnych zdrojov mohol fakt, že reprezentačný kouč sa volá Didier Deschamps. No a s ním bol, a vlastne stále je Benzema na nože.

Doplňme, že futbalový turnaj olympijských hier sa bude konať od 24. júla do 11. augusta, no to, s ktorou hviezdou usporiadateľská krajina vyrukuje, bude známe už o čosi skôr. Objaví sa v nominácii aj Benzema?

 

VIDEO: Mbappé dostal od slepého fanúšika ponuku: Reakcia hviezdy sa stala hitom internetu

Odporúčame z TIVI.sk
 
});