Ulovia Košice známu tvár? Nováčik rokuje s bývalým hráčom Spartaka!

Vráti sa na slovenské trávniky? Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže z Košíc má na lane bývalého hráča trnavského Spartaka.
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Vráti sa na slovenské trávniky? Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže z Košíc má na lane bývalého hráča trnavského Spartaka.

Celok z metropoly východu netají, že sa chce pred štartom nadchádzajúcej časti súťaže posilniť. Ambíciou Košičanov je zachrániť sa medzi slovenskou futbalovou elitou. K naplneniu cieľov by podľa dostupných informácií mohol prispieť Zyen Jones.

Američan je bývalým hráčom Spartaka Trnava. V malom Ríme pôsobil 23-ročný rodák zo štátu Georgia v roku 2021 v rámci hosťovania. Odohrať stihol sedem stretnutí. Hlavný tréner východniarov Ján Kozák mal o rýchlonohého krídelníka prejaviť záujem, informoval o tom portál mytrnava.sme.sk.

Zyan Jones naposledy pôsobil v estónskom klube Nomme Kalju, kde bol stabilným členom základnej zostavy. Celkovo odohral štrnásť stretnutí, v ktorých sa trikrát strelecky presadil. Vo svojom kariérnom životopise má tiež pôsobenia v mužstvách ako napríklad maďarský Ferencváros.

Anglický futbalový reprezentačný obranca Kyle Walker dlhodobo podvádzal svoju manželku.
Anglického reprezentanta opustila manželka: Tajil, že má dieťa s inou! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});