Shakira dostala prestížnu cenu za pieseň o Piquém: Neuveríte, s kým pózovala na pódiu!

Speváčka Shakira (46) si v noci zo štvrtka na piatok prebrala cenu za pieseň roka i najlepšiu popovú pieseň roka v rámci Latin Grammy 2023.
  • 6Galéria
  • Zdroj: twitter.com/FootballTalkHQ

Speváčka Shakira (46) si v noci zo štvrtka na piatok prebrala cenu za pieseň roka i najlepšiu popovú pieseň roka v rámci Latin Grammy 2023.

Fotogaléria

Kolumbijská speváčka si na odovzdávaní cien Latin Grammy 2023 odniesla cenu za Pieseň roka a Najlepšiu popovú pieseň. Na pódiu pózovala so Sergiom Ramosom (37), bývalým spoluhráčom španielskeho expartnera Gerarda Piqueho (36).

Práve o bývalom partnerovi spievala Shakira v ocenenej piesni s názvom Bzrp Music Session, Vol 53, ktorá vznikla v spolupráci s argentínskym producentom J Bizarrapom.

Gerard Piqué s priateľkou Clarou Chia Marti na Moto GP v Španielsku.
Bývalý skvelý obranca Piqué zažil poriadny trapas: Stačil jeden nepozorný krok Zobraziť článok

Štyridsaťšesťročná speváčka sa v roku 2022 po viac ako 11 rokoch spoločného života rozišla s bývalým obrancom Barcelony Gerardom Piquem. Dvojica má dve deti. Tridsaťšesťročný Pique neskôr nadviazal vzťah s vtedy 23-ročnou Clarou Chia.

V skladbe rapuje verše ako "mám cenu dvoch 22-ročných", "vymenil si Ferrari za Twingo" a "vlčiak ako ja nie je pre nováčikov". Spievala tiež, že "medzi láskou a nenávisťou je tenká hranica, nevracaj sa sem, ver mi" a "keď som ťa potrebovala, dal si mi tú najhoršiu verziu seba".

Lewis Hamilton.
Zvesti o randení pokračujú: Čo robil Hamilton vo vile slávnej speváčky? Zobraziť článok

Cenu jej odovzdal Sergio Ramos, bývalý španielsky reprezentant a obranca ostrého súpera Realu Madrid. Shakira vo svojom prejave poďakovala fanúšikom za to, že s ňou boli v "ťažkých chvíľach", čo sa všeobecne považuje za narážku na jej rozchod s Piquem, a cenu venovala "španielskej verejnosti".

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});