Ronaldo a Georgina sa dostali do problémov: Všetko už rieši polícia!

Bolo všetko s kostolným poriadkom?! Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) a jeho partnerka Georgina Rodriguezová (29) majú na ...

Bolo všetko s kostolným poriadkom?! Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) a jeho partnerka Georgina Rodriguezová (29) majú na krku vážne obvinenia.

Fotogaléria

Portugalčan nie je závislý len na peniazoch so saudskoarabského klubu Al-Nassru, kde, mimochodom, zarába kráľovský. Obrovské peniaze dostáva aj za reklamu a rôzne podnikateľské aktivity, ktoré v ostatnom čase rozbehol. Jednou z nich je madridská klinika na transplantáciu vlasov Insparya Hair Medical Clinic, ktorá bola založená v roku 2019. V portfóliu má už štyri pobočky, ktoré celkovo navštívilo približne 50-tisíc zákazníkov.

No pre tento biznis majú na krku malér. Aktuálne všetko nasvedčuje tomu, že dvojica sa dostala do právnych problémov pre nezrovnalosti v daňových záležitostiach.

Argentínsky futbalista Lionel Messi (vľavo) a  portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Messi schytal ostrú kritiku, reaguje aj Ronaldo: Totálny výsmech?! Zobraziť článok

Španielsky portál El Confidencial informoval, že daňový úrad začal vyšetrovanie, ktoré má preskúmať aktivity spoločnosti v posledných rokoch. Zatiaľ hlavným obvinením je, že v rokoch 2019-2021 klinika vykonávala zákroky, ktoré boli evidované ako choroba, vďaka čomu boli oslobodené od 21-percentnej dane.

Ministerstvo financií zároveň tvrdí, že transplantácia vlasov je typický kozmetický zákrok a slúži len na estetické účely. Preto mala byť zdanená spomínanou 21-percentnou sadzbou, ktorú klinika nesplnila.

Súdne pojednávanie sa konalo bez Ronalda a Georginy. Slávnu dvojicu zastupovali právnici, ktorí odmietajú obvinenia a tvrdia, že klinika vždy fungovala v súlade s daňovými, právnymi a medicínskymi predpismi. Všetko naďalej riešia španielske orgány. Viac sa dočítate TU!

Elvira Öbergová s otcom na love.
Biatlonistka sa stala terčom obrovskej kritiky: Všetko odštartovala táto fotka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});