Francúzsky reprezentant napadol svoju priateľku: Príde o svetový šampionát a hrozí mu väzenie!

Neovládol sa. Francúzsky ragbista ragbista Mohamed Haouas, ktorého od účasti na domácich majstrovstvách sveta delil len kúsok, bol vyradený ...
  • Zdroj: Northfoto

Neovládol sa. Francúzsky ragbista ragbista Mohamed Haouas, ktorého od účasti na domácich majstrovstvách sveta delil len kúsok, bol vyradený z reprezentačnej nominácie. Haouas totiž minulý rok v obchodnom centre brutálne napadol svoju priateľku.

Tréner José Mourinho
Doplatí na svoj skrat? UEFA začala vyšetrovať Mourinha po napadnutí rozhodcu Zobraziť článok

Mohamed Haouas vlani zaútočil na vlastnú priateľku z dôvodu, že fajčila. Po krátkej scéne ju sotil na zem a uštedril je facku do tváre. Následne ju chytil za tričko a odvliekol prečo. Celá scéna sa pritom udiala v rušnom nákuponom centre. 

„Fajčiť môže, ale problém je v tom, že mi klamala. Povedal som si, že keď mi nehovorí pravdu o fajčení, môže mi klamať aj o iných veciach," uviedol ragbista, ktorý kvôli napadnutiu prišiel o účasť na majstrovstvách sveta i dohodnuté trojročné angažmán v Clermonte.

Minulý týždeň bol Francúz odsúdený k ročnému trestu odňatia slobody, no proti rozsudku sa odvolal, a tak je robustný športovec aktuálne na slobod. „Rozprávali sme spolu. Povedal mi, že to chápe. Omluvil sa spoluhráčom aj realizačnému tímu," povedal tréner národného tímu Fabien Galthié podľa portálu Planet Rugby o vynechaní Haouasa zo zostavy na MS. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});