Knights pokračujú v jazde dvojakciou! V nedeľu to bude súboj s najlepším tímom v lige

Klub amerického futbalu Nitra Knights ťahá šnúru šiestich víťazstiev v rade a už túto nedeľu privíta na Štadióne pod Zoborom najlepší ...
  • Zdroj: Nitra Knights

Klub amerického futbalu Nitra Knights ťahá šnúru šiestich víťazstiev v rade a už túto nedeľu privíta na Štadióne pod Zoborom najlepší tím súťaže o 17:30.

FOTOGALÉRIA: Nitra Knights

Ostrava Steelers túto povesť dokazuje najmä výsledkami. Mužstvo oceliarov totiž zvíťazilo v každom z ôsmich ligových duelov, v piatich prípadoch pritom ich súperi nedokázali získať ani bod.

Jedným z nich boli aj rytieri. Na pôde v Ostrave Nitrania padli v prvom ligovom stretnutí tejto sezóny výsledkom 0:14. Tentoraz je ale tím Phillipa Hilderbranda v inom rozpoložení. Po zmene hlavného kouča a pomerov v klube sa rytieri stali jedným z najväčších prekvapení ročníka.

Nitra zaskočila veľkého favorita.
Knihgts valcujú českú ligu! Nitra ďalej šokuje súperov Zobraziť článok

Tento súboj bude pre domácich hráčov mimoriadne dôležitý, prípadným triumfom by si totiž definitívne zaistili miesto v play off, čo bol hlavný sezónny cieľ mužstva spod Zobora. „Sústredíme sa na najbližší duel. Veríme, že to bude z našej strany o niečom inom ako v prvom kole. Cítime podporu celého manažmentu, fanúšikov a veríme v seba. Na najbližší súboj sa tešíme obzvlášť, keďže ho hráme doma. Atmosféra na štadióne je úžasná a veríme, že nás fanúšikovia prídu znova podporiť v čo najvyššom počte," konštatoval wide receiver Gorazd Lazorík.

 

 

Hráči sa na najbližší súboj môžu naladiť aj vďaka piatkovej akcii, ktorá sa bude konať v OC Centro v Nitre od 17:30, kde sa hráči stretnú s fanúšikmi. Do záveru tohto ročníka ostávajú už len dva zápasy, po súboji s Ostravou privíta Nitra Knights v poslednom kole základnej časti Bratislavu Monarchs, čo je súboj odvekých slovenských rivalov. Lístky na oba súboje si môžete zakúpiť už teraz na predpredaj.sk.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});