Dvorský prekvapil novinára v zámorí: Toto mi ešte nikto nespravil!

Slovenský útočník Dalibor Dvorský (17) zaskočil zámorského novinára počas NHL Scouting Combine v Buffale. Toto sa mu ešte nikdy nestalo!
  • Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Slovenský útočník Dalibor Dvorský (17) zaskočil zámorského novinára počas NHL Scouting Combine v Buffale. Toto sa mu ešte nikdy nestalo!

FOTOGALÉRIA: Dvorský

Slovenský útočník Dalibor Dvorský patrí medzi najlepších hráčov blížiaceho sa draftu NHL a podľa väčšiny prognóz by mal byť vybratý v prvej desiatke. Aktuálne je v Buffale, kde absolvuje akciu NHL Scouting Combine pre zhruba stovku najväčších nádejí tohto draftového ročníka. Hráči absolvujú pohovory so zástupcami tímov zámorskej profiligy a fyzické testovanie.

Dvorský patrí do okruhu hráčov, ktorých si môže Montreal Canadiens vybrať z 5. pozície. Zámorský novinár Anthony Martineau z TVA Sports, ktorý sa špecializuje práve na dianie v tomto kanadskom tíme, zverejnil na sociálnej sieti twitter zaujímavú príhodu s Dvorským. Ako priznáva, toto sa mu ešte nikdy nestalo!

Dvorský bol ťahúňom nášho tímu a dostal sa aj do All Star výberu.
Slováci v tohtoročnom drafte NHL? Hokejový expert to vidí takto Zobraziť článok

„Toto je prvýkrát, čo mi to potenciálny zákazník urobil. Na konci rozhovoru mi Dvorský podáva ruku a ďakuje mi a pýta sa: A ty si myslíš, že fanúšikovia Montrealu by chceli, aby som bol vybraným hráčom v júni? Myslel som, že otázky kladiem ja," písal prekvapený Martineau.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});