Chystá sa Benzema do Saudskej Arábie? Francúz všetko vyjasnil!

Francúzsky futbalista Karim Benzema poprel informácie o možnom prestupe do saudskoarabského klubu Al Ittihad. Hráč Realu Madrid zdôraznil, ...
  • Zdroj: Northfoto

Francúzsky futbalista Karim Benzema poprel informácie o možnom prestupe do saudskoarabského klubu Al Ittihad. Hráč Realu Madrid zdôraznil, že informácie na internete nie sú pravdivé.

FOTOGALÉRIA: Karim Benzema

"Prečo mám hovoriť o budúcnosti, keď som v Madride? Zatiaľ som tu, som veľmi hrdý na svoju prácu a užívam si každý tréning, zápas a to je najdôležitejšie. Futbal si užívam ako deti," reagoval Benzema podľa agentúry AFP o prestupe do Saudskej Arábie.

Al Ittihad mal ponúknuť Benzemovi dvojročný kontrakt s platom 100 miliónov eur za sezónu. V madridskom klube by ho mohol nahradiť Harry Kane, najlepší strelec anglickej reprezentácie i Tottenhamu Hotspur.

Benzema na slávnostnom odovzdávaní cien denníka Marca vysvetlil, že jeho prístup k hre znamená, že sa snaží byť všestrannejším útočníkom: "Viem strieľať góly, no futbal mám rád preto, čo dokážem na ihrisku. Snažím sa robiť veci, ktoré nemôžete vidieť u iných útočníkov."

Tridsaťpäťročný útočník je v Reale Madrid od roku 2009 a získal s ním päť titulov v Lige majstrov, štyri v domácej súťaži a tri Španielske poháre. V tíme momentálne zastáva pozíciu kapitána, no jeho kontrakt sa končí po tejto sezóne.

Bayern Mníchov zrejme prejde počas leta veľkými zmenami.
Rozpad ofenzívy Bayernu? Na odchode je trio opôr! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});