Emočný výbuch Hantuchovej: Rozplakala sa priamo pred kamerami!

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová (40) podľahla emóciám a neubránila sa slzám priamo pred televíznymi kamerami! Čo televíznu ...
  • Zdroj: reprofoto Amazon Prime

Bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová (40) podľahla emóciám a neubránila sa slzám priamo pred televíznymi kamerami! Čo televíznu komentátorku rozplakalo?

FOTOGALÉRIA: Hantuchová

Bývalá svetová päťka Daniela Hantuchová neudržala svoje emócie a rozplakala sa priamo pred televíznymi kamerami. Televíznu expertku a komentátorku Amazon Prime dojala reč legendárnej Martiny Navrátilovej v Ríme pri preberaní ocenenia Zlatá raketa za svoj prínos pre tenis.

„Martina Navrátilová je pre človeka narodeného v Československu národným hrdinom. Rovnako aj pre mňa, pre každé malé dievčatko, ktoré hralo tenis bol naším národným hrdinom. Vychádzam z osobnej skúsenosti, prichádzam z rovnakej časti sveta. To, čo Martina dosiahla v tenise, sa podľa mňa musí vynásobiť 10-násobne,“ hovorila dojatá Hantuchová.

Navrátilová reagovala na vyznanie Hantuchovej emotikonom bozku na sociálnej sieti. „Bol to pre mňa veľmi ťažký rok. Ale teraz som v poriadku. Ďakujem. Som vďačná, že tu môžem byť s vami. Vždy som sa rada vracala do Talianska. Tenis mi dal úžasný život, za ktorý som vďačná. Tenis je ťažký šport a preto je to aj škola života. Učí vás trpezlivosti, vytrvalosti, bojovnosti, spravodlivosti a pokore,“ hovorila legendárna Navrátilová vo svojej ďakovnej reči. Má za sebou náročný rok, diagnostikovali jej rakovinu prsníka aj hrtana, ale ukázala bojovné srdce, ako počas svojich slávnych rokov na tenisových kurtoch.

Na snímke smutná Slovenka Viktória Hrunčáková po prehre po zápase kvalifikácie na finálový turnaj Pohára Billie-Jean Kingovej proti Talianke Martine Trevisanovej
Hrunčáková sa lúči s Roland Garros v kvalifikácii: Vypadla s Češkou Bejlekovou! Zobraziť článok

„Pretože žiadny hráč nie je väčší ako šport. Aj keď som tento turnaj nikdy nevyhrala, vždy som tu rada súťažila, pre publikum, pre vás všetkých. Vášeň, ktorú prejavujete pre šport, to je presne to, čo cítim. Preto som sa tu v Taliansku vždy cítila ako doma,“ dodala Navrátilová.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});