K šumom o odchode Hamiltona sa vyjadril aj jeho tímový kolega: Russell zvolil poriadne ostré slová

Zostane v Mercedese alebo zmení pôsobisko? Hviezdnemu pilotovi F1 Lewisovi Hamiltonovi (38) po aktuálnej sezóne skončí zmluva s nemeckou ...
  • Zdroj: Northfoto

Zostane v Mercedese alebo zmení pôsobisko? Hviezdnemu pilotovi F1 Lewisovi Hamiltonovi (38) po aktuálnej sezóne skončí zmluva s nemeckou stajňou a zatiaľ nie je isté, či v nej bude pokračovať. O tom, ako vidí prípadne zmeny v tíme, sa rozrozprával jeho kolega George Russell (25), ktorý má v tomto smere jasný názor.

FOTOGALÉRIA: George Russell

Ročník Formuly 1 je v plnom prúde a pomaly sa už začína riešiť budúcnosť skúseného Lewisa Hamiltona, ktorému o pár mesiacov vyprší aktuálne platný kontrakt. Z prípadných jednaní si ale rozhodne ťažkú hlavu nerobí jeho mladší tímový kolega George Russell.

Ten podľa britského denníka Daily Mail prezradil, že mu vôbec nezáleží na tom, či s ním jeden z najlepších jazdcov v histórii motošportu zostane v jednej stajni. „Je mi úplne jedno, či Lewis odíde alebo nie," uviedol stručne a výstižne talentovaný rodák z King's Lynn. 

Max Verstappen vyštartuje do nedeľných pretekov VC Monaka z najlepšej možnej pozície.
Kvalifikácia VC Monaka priniesla poriadnu drámu: Najrýchlejšie kolo predviedol úradujúci šampión Zobraziť článok

Hlavným dôvodom tohto postoja je údajne najmä to, že sa sústredí len na svoje vlastné výkony. „Verím, že môžem poraziť kohokoľvek zo štartového poľa," vyhlásil sebavedomo.

​Aj keď je britskému pretekárovi, zdá sa, jedno, či bude s krajanom Hamiltonom tvoriť silný tímový pár, nemá s ním najmenší problém. „On tlačí na mňa a ja tlačím na neho. Ale som tu preto, aby som všetkých porazil. Tých 15 mesiacov po jeho boku ma posilnilo. Moje sebavedomie vzrástlo. Máme dobrý vzťah," opísal doterajšiu spoluprácu so sedemnásobným majstrom sveta.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});