Lászlo Bénes sa z reprezentačného zrazu vrátil vo veľkej forme: Strelil svoj tretí gól v sezóne!

Slovenský reprezentačný záložník Lászlo Bénes (25) zaznamenal v drese nemeckého druholigového Hamburgu svoj tretí tohtosezónny gól. Presadil ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský reprezentačný záložník Lászlo Bénes (25) zaznamenal v drese nemeckého druholigového Hamburgu svoj tretí tohtosezónny gól. Presadil sa už v 5. minúte, keď brankára Düsseldorfu prekonal po dorážke vlastného pokutového kopu.

FOTOGALÉRIA: Lászlo Bénes

Slovenský reprezentant odohral počas uplynulého týždňa v zápasoch proti Luxembursku a Bosne a Hercegovine dokopy 34 minút, no aj to mu stačilo na to, aby pri návrate do klubu preukázal svoju momentálnu hernú pohodu. V zápase 26. kola 2. Bundesligy si totiž zobral na starosť zahrávanie pokutového kopu, po ktorom otvoril skóre stretnutia. Jeho pokus síce gólman Heuer Fernandes dokázal zneškodniť, no loptu vyrazil len priamo pred seba, kde si ju Bénes našiel a pohodlne rozvlnil sieť.

Rodák z Dunajskej Stredy presným zásahom pomohol Hamburgu k remíze 2:2 na pôde Düsseldorfu. Hamburg momentálne okupuje v tabuľke 3. miesto, ktoré zaručuje účasť v baráži o postup do najvyššej súťaže. Na vedúci Darmstatd však stráca len 5 bodov.

u

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});