Šialená bitka na futbalovom zápase v Brazílii: Medzi hráčov skočil aj fanúšik s dieťaťom!

Situácia sa vymkla spod kontroly. Po semifinálovom zápase prestížneho brazilského futbalového turnaja medzi Internacional a Caxias (1:2 ...
  • Zdroj: Reprofoto Twitter @AtaqueFutbolero

Situácia sa vymkla spod kontroly. Po semifinálovom zápase prestížneho brazilského futbalového turnaja medzi Internacional a Caxias (1:2 po penaltách) došlo k šialenej bitke medzi hráčmi, ktorú si nenechali ujsť ani fanúšikovia. Jeden z nich dokonca so sebou niesol aj svoje malé dieťa.

Portugalská hviezda Cristiano Ronaldo počas kvalifikačného zápasu proti Luxembursku.
Nepochopiteľný herecký výkon Cristiana Ronalda: Aha, ako naivne si chcel vypýtať priamy kop Zobraziť článok

O postupe Caxiasu rozhodol víťaznou penaltou Wesley, ktorý premenený pokus oslávil gestom s rukami na ušiach a otočený čelom k fanúšikom Internacionalu. Hráči domácich preto Wesleyho začali naháňať po celom ihrisku. Do strkanice sa následne zapojili aj ďalší hráči, realizačné tímy oboch celkov a na hraciu plochu vtrhli aj fanúšikovia.

Jeden z chuligánov si dokonca so sebou priniesol aj svoju malú dcérku a pustil sa do boja, bez ohľadu na bezpečnosť dieťaťa. Bezpečnostná služba ho nedokázala zastaviť, zozadu sa priblížil k jednému z hráčov Caxias a kopol ho medzi nohy.

​Jeho spoluhráči sa na fanúšika chceli vrhnúť, ale keď si všimli, že má v náručí malé dievčatko, zaváhali. Usporiadatelia nakoniec agresívneho priaznivca odvliekli preč.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});