Nepochopiteľný herecký výkon Cristiana Ronalda: Aha, ako naivne si chcel vypýtať priamy kop

Bolo to potrebné? Napriek tomu, že je hviezdny Cristiano Ronaldo (38) vo forme a v druhom reprezentačnom zápase po sebe strelil dva góly, ...
  • Zdroj: TASR/AP

Bolo to potrebné? Napriek tomu, že je hviezdny Cristiano Ronaldo (38) vo forme a v druhom reprezentačnom zápase po sebe strelil dva góly, jeho výkon proti Luxembursku zatienila situácia z 58. minúty, keď si teatrálnym pádom od rozhodcu vypýtal žltú kartu.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

V kvalifikácii na EURO 2024 rozhodlo Portugalsko o svojom víťazstve nad Luxemburskom už v prvom polčase, po ktorom viedlo jednoznačne 4:0. V druhom dejstve sa reprezentanti z krajiny Pyrenejského poloostrova vrátane päťnásobného držiteľa Zlatej lopty bavili futbalom a ich cieľom bolo nasúkať súperovi čo najviac gólov. 

V 58. minúte chcel Cristiano Ronaldo pre svoj tím vybojovať výhodnú štandardnú situáciu, no namiesto toho sa stal terčom kritiky a posmeškov zo strany fanúšikov.  Pri pokuse obísť obrancu Maxima Chanota sa bez cudzieho zavinenia „hodil" o zem a čakal na hvizd hlavného arbitra. Ten napokon predsa len prišiel, no verdikt sa nezhodoval s predstavou hviezdneho portugalského útočníka. Rozhodca Petrescu sa totiž nenechal oklamať a herecký výkon Cristiana Ronalda ocenil žltou kartou.

Viac už Ronaldo v zápase nestihol. V 64. minúte ho tréner Martínez vystriedal za Goncala Ramosa. Favorit kvalifikačnej skupiny J, v ktorej bojujú aj naši reprezentanti, pridal ešte ďalšie dva góly a zaknihoval pohodlnú výhru 6:0.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});