Vystrelil si z Maradonu, teraz sa bojí o život: Za nájdenie Angličana ponúkajú tisíce!

Chcú ho nájsť a potrestať! Angličan Jake Hepple poriadne nahneval talianskych fanúšikov, keď si vystrelil zo zosnulej legendy Diega Maradonu. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Chcú ho nájsť a potrestať! Angličan Jake Hepple poriadne nahneval talianskych fanúšikov, keď si vystrelil zo zosnulej legendy Diega Maradonu.

FOTOGALÉRIA: Jake Hepple

Argentínčana berú v Neapole ako boha. Práve toto mesto bolo dejiskom kvalifikačného zápasu medzi Talianskom a Anglickom. Hosťujúci fanúšik Jake Hepple so sebou na štadión priniesol vlajku s nápisom „Diego´s in a box“, čo možno preložiť ako „Diego je v krabici“. Vo futbalovej terminológii sa slovo box používa pre označenie pokutového územia.

Hriešnik svoje rozhodnutie veľmi rýchlo oľutoval. Taliani po ňom doslova spustili hon. „10-tisíc eur za túto živú ku***čku,“ napísal jeden z fanúšikov na sociálnej sieti Twitter k fotografii, na ktorej sa nachádza práve Jake Hepple.

Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide iba o nevinné zastrašovanie, ale opak je pravdou. Príspevok sa začal na internete šíriť bleskovým tempom a používatelia v komentároch spolu zdieľali napríklad poslednú polohu Angličana.

Hráč Lionel Messi z Argentíny drží repliku trofeje pre víťaza MS vo futbale počas osláv pre fanúšikov.
Nepoučiteľní Argentínčania opäť vystrájali: Vytiahli vulgárne gesto a ponížili Brazíliu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});