Mourinho chce ísť späť do Premier League: Sníva o návrate do tohto mesta!

Slávny portugalský trenér José Mourinho (60) by sa mohol vrátiť do najvyššej anglickej súťaže. Podľa britských médii sníva o návrate ...
  • Zdroj: TASR/AP

Slávny portugalský trenér José Mourinho (60) by sa mohol vrátiť do najvyššej anglickej súťaže. Podľa britských médii sníva o návrate do mesta, kde stále býva jeho rodina. Jeden z najúspešnejších trénerov vo futbalovej histórii by údajne po tretíkrát v kariére chcel viesť londýnsku Chelsea.

Naposledy Isco obliekal dres tímu FC Sevilla.
Niekdajšia hviezda Realu Madrid na odchode zo Španielska: Záujem prejavil popredný nemecký klub Zobraziť článok

S nečakanou informáciou prišiel britský denník Daily Mail. Skúsený tréner v minulom ročníku vyhral Európsku konferenčnú ligu s AS Rím. Podľa všetkého mu ale prekáža nedostatok financií na vybudovanie kádra, s ktorým by mohol hrať o titul v talianskej Serii A.

Trojnásobný šampión Premier League s Chelsea by sa údajne po tretíkrát v kariére chcel ujať kormidla londýnskeho celku, no tam má momentálne pevné miesto Graham Potter. 

Giménez udrel zástupcu FIFA.
FIFA potrestala Uruguajčanov za agresívne správanie: Pokuta, dištanc i verejnoprospešné práce Zobraziť článok

Ďalším dôvodom, prečo sa chce Mourinho vrátiť do Británie, je rodina. V hlavnom meste totiž stále žije jeho žena s deťmi. Rodák zo Setúbalu navyše údajne vždy preferuje prácu v Premier League. Okrem Chelsea pôsobil aj v Manchestri United i Tottenhame Hotspur.

Ďalšou alternatívou je post hlavného trénera vo West Hame United, ktorý sa výrazne trápi a stolička pod Davidom Moyesom sa poriadne trasie. Toto všetko by sa však prípadne mohlo udiať až pred štartom nasledujúceho ročníka, keďže Mourinho nie je ochotný odísť z Ríma v polovici sezóny.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});