Niekdajšia hviezda Realu Madrid na odchode zo Španielska: Záujem prejavil popredný nemecký klub

V súvislosti s prestupom do Bundesligy koluje nemeckými médiami veľmi zaujímavé meno. Päťnásobný víťaz Ligy Majstrov Isco (30) je údajne ...
  • Zdroj: Instagram/@sevillafc

V súvislosti s prestupom do Bundesligy koluje nemeckými médiami veľmi zaujímavé meno. Päťnásobný víťaz Ligy Majstrov Isco (30) je údajne v hľadáčiku Unionu Berlín, ktorý v prebiehajúcej sezóne bojuje o titul. Španiel je aktuálne bez angažmán a mohol by tak prísť úplne zadarmo.

Milan Škriniar v žilinskom drese.
V prípade zmeny dresu Škriniara a Kiwiora si Šošoni prilepšia: Koľko peňazí vyryžuje Žilina? Zobraziť článok

Tím z nemeckého hlavného mesta ešte chce na čele ponaháňať Bayern Mníchov a Lipsko, preto uvažuje o zvýšení konkurencie v podobe príchodu veľkého mena európskeho futbalu.

Expert na prestupy stanice Sky Sports Florian Plettenberg informuje o tom, že o tejto možnosti sa výrazne pošuškáva. „V Bundeslige sa šíria informácie, že Union niečo plánuje. Hovorí sa o tom dokonca v kabíne Unionu," vysvetľuje renomovaný nemecký novinár.

Podľa jeho slov ohľadom toho hráči na tréningu vtipkujú a neustále se skloňuje meno ostrieľaného ofenzivního záložníka, ktorý je od decembra voľným hráčom. O Isca je ale veľký záujem tiež v zámorskej MLS, konkrétne zo strany Los Angeles. Zatiaľ nie je jasné, či nemecký celok oslovil priamo niekdajšieho španielskeho reprezentanta a hviezdu Realu Madrid alebo ku kontaktu došlo pomocou nejakého sprostredkovateľa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});