Oktagon prišiel o megazápas: To, o čom sa špekulovalo, sa bohužiaľ potvrdilo

Karlos Vémola kvôli zdravotným problémom proti šampiónovi strednej váhy Patrikovi Kinclovi tentokrát nenastúpi. Dôvodom má byť problém ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Karlos Vémola kvôli zdravotným problémom proti šampiónovi strednej váhy Patrikovi Kinclovi tentokrát nenastúpi. Dôvodom má byť problém s nešpecifikovaným zápalom v tele českého „Terminátora“. Definitívne sa organizácia tento zápas rozhodla zrušiť dnes, Kincl by o súboj prísť nemal.

FOTOGALÉRIA: Oktagon prišiel o megazápas

„Táto situácia nás samozrejme všetkých veľmi mrzí, Karlosovi prajeme čo najrýchlejšie uzdravenie a verím, že sa nám nový termín podarí nájsť čo najskôr. S touto situáciou nedokážeme nič robiť. Meno súpera pre Patrika oznámime čo najskôr,“ konštatoval promotér a spolumajiteľ Oktagon MMA Ondřej Novotný.

Na Oktagon 38 v O2 Aréne v Prahe sa aj napriek neúčasti Karlosa Vémolu môžeme tešiť na dva titulové zápasy. Okrem Kincla by sa mal v boji o opasok šampióna predstaviť aj Filip Macek, ktorý to v odvete skúsi proti držiteľovi titulu v bantame Jonasovi Magardovi. Na turnaji sa tiež predstavia ďalšie atraktívne mená ako Rafael Xavier, Alex Lohoré, Matej Peňáz či Daniel Škvor.

Karlos sa naposledy predstavil na turnaji Oktagon 34 na pražskej Štvanici, kde ukončil Aleksandara Iliča po necelých štyroch minútach, aj vďaka ktorému ťahá šnúru šiestich víťazstiev od roku 2019.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});