Najkrajšia akcia MS v Katare? Brazílčania sa ukážkovo pohrali s obranou Južnej Kórei

Brazílčania sú známi svojimi skvelými technickými zručnosťami, čo naplno predviedli v osemfinálovom zápase proti Južnej Kórei (4:1). ...
  • Zdroj: TASR/AP

Brazílčania sú známi svojimi skvelými technickými zručnosťami, čo naplno predviedli v osemfinálovom zápase proti Južnej Kórei (4:1). Z ich štyroch strelených gólov zaujal najmä ten z kopačky útočníka Richarlisona (25) v 29. minúte.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Jeden z najväčších favoritov na zisk titulu nedal ázijskému celku žiadnu šancu na postup do štvrťfinále, keď už v prvom polčase štyrmi gólmi rozhodol o jednoznačnom triumfe. Zásluhu na tom mal aj útočník Tottenhamu Hotspur, ktorý svojím tretím gólom na šampionáte zvyšoval už na 3:0.

Jeho presnému zásahu ale predchádzala učebnicová akcia, ktorá očarila azda každého futbalového fanúšika. Vysokú loptu si najprv sám Richarlison spracoval tromi elegantnými hlavičkami a posunul na spoluhráča. Po ďalších dvoch rýchlych prihrávkach na jeden dotyk v spojení so skvelým nábehom sa hviezdny útočník ocitol sám pred súperovým brankárom a chladnokrvne zakončil. Juhokórejská obrana zostala kompletne vyšachovaná.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});