Najsexi priateľky futbalových hviezd na majstrovstvách sveta: Muži žiaria na ihrisku, ženy na pláži

Futbalové majstrovstvá sveta odštartovali horúcou akciou, pričom vo výsledkoch nechýbajú viaceré prekvapenia. Ešte horúcejšie je však ...

Futbalové majstrovstvá sveta odštartovali horúcou akciou, pričom vo výsledkoch nechýbajú viaceré prekvapenia. Ešte horúcejšie je však v zákulisí, pretože sexi partnerky športových hviezd to vedia poriadne roztočiť.

Fotogaléria

V Katare okrem fandenia svojim láskam predvádzajú na plážach či luxusných jachtách svoje vypracované telá, ktorými dráždia milióny sledovateľov po celom svete. Prinášame vám výber tých najkrajších žien, ktoré vedia dostať futbalových fanúšikov do varu.

Meditácia s výhľadom

Poľská podnikateľka, trénerka, moderátorka a mediálna osobnosť, reprezentantka Poľska v karate, mnohonásobná medailistka z MS.
A v neposlednom rade manželka Roberta Lewandowského.

V národných farbách

Mladá herečka je hviezdou portugalských obrazoviek a sociálnych sietí. S Felixom začala chodiť kráska s viac ako 1,4 milióna sledovateľov v roku 2019.

Pohoda na pláži

Pochádza zo skromnej rodiny. Na výslnie sa dostala vďaka účinkovaniu vo viacerých brazílskych reality show. Presne to bol aj dôvod, prečo sa s priateľom Marquinhosom vôbec spoznala.

Párty na jachte

Očarujúca blondínka Jacka Grealisha je známa tým, že sa často zapája do spolupráce s veľkými módnymi značkami. V Katare si rada užíva na luxusných jachtách, kde urobila už hneď prvý deň veľkú párty.

Jóga v púšti

Známa je predovšetkým ako priateľka španielskeho záložníka Llorenteho. Okrem toho sa však prezentuje na sociálnych sieťach aj ako odborníčka na fitnes a zdravú výživu. Očividne sa aj rada preťahuje v púšti.

Oddych v luxuse

Najväčším fanúšikom belgického brankára Thibauta
Courtoisa je celkom určite izraelská modelka, ktorú na instagrame sleduje takmer 700-tisíc dychtivých fanúšikov.

Maká vo fitku

Manželka jednej z najväčších hviezd MS Argentínčana Lionela Messiho si v Katare kráti voľné chvíle namiesto pláže v posilňovni, čo sa odráža na jej postave.

Miluje tetovania

Francúzsky obranca Theo Hernandez má doma poriadnu dračicu! Kontroverzná talianska modelka Zoe Cristofoli má telo pokryté tetovaniami, o čom sa môžu denne presviedčať návštevníci pláže. Keď však ide do spoločnosti, zahalí sa ako nenápadná moslimka a spod rúcha koketne vystrčí len opálené stehno.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});